Leer mij alvast kennen

t

Mijn verhaal

Welkom op mijn website! Mijn naam is Sonja Stengewis, ik ben een gepassioneerde trouwfotograaf woonachtig in Purmerend. In 2010 ben ik begonnen als zelfstandig fotograaf om de meest bijzondere momenten van liefde en verbinding vast te leggen op de mooiste trouwdagen. Inmiddels heb ik vele trouwreportages mogen maken.

 

Naast mijn liefde voor fotografie, ben ik sinds 2000 getrouwd met Martijn. Samen hebben we twee geweldige kinderen, Zoë en Mika. Waar Zoë inmiddels op haar zelf woont is Mika druk bezig met zijn vervolgopleiding na zijn middelbare school. We vinden het leuk om samen te leuke dingen te doen zoals pretparken bezoeken of lekker samen op de bank een serie te kijken.

 

Fotografie is niet alleen mijn beroep, maar ook een ware passie. Het is een onbeschrijfelijk gevoel om met mijn camera de oprechte emoties en liefde tussen twee mensen te mogen vastleggen. Het is een voorrecht om getuige te zijn van de pure en intieme momenten die een huwelijksdag zo bijzonder maken.

 

Naast mijn werk als fotograaf heb ik nog een andere passie: triathlon. De combinatie van zwemmen, fietsen en hardlopen geeft me energie en helpt me in balans te blijven, dit kan ik goed te gebruiken bij de intensieve dagen met trouwreportages. Het is een uitlaatklep waar ik mijn gedachten kan verzetten en nieuwe inspiratie kan opdoen voor mijn fotografie. In oktober 2021 heb ik in Barcelona de IRONMAN voltooid, iets waar ik erg trots op ben. Ook de marathon van Rotterdam heb ik inmiddels al een meerdere keren voltooid.

 

Ik begrijp dat elk bruidspaar een ander budget heeft, daarom biedt ik flexibele pakketten aan om aan jullie wensen te voldoen. Of jullie nu een intieme ceremonie hebben of een grootschalig huwelijksfeest, ik zorg ervoor dat jullie kostbare herinneringen op een prachtige manier worden vastgelegd.

 

Mijn stijl van fotograferen is natuurlijk en ongedwongen. Ik wil jullie verhaal vastleggen zoals het echt is, met alle emoties en spontane momenten. Ik vind het belangrijk dat jullie jezelf kunnen zijn en gewoon van de dag kunnen genieten, terwijl ik de rest van de dag voor jullie vastleg. Dankzij mijn ervaring wil ik op jullie trouwdag niet alleen jullie fotograaf zijn, maar probeer ik jullie, waar ik kan, ook zoveel mogelijk te ondersteunen om jullie dag zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om meer over mij te weten te komen. Ik kijk ernaar uit om jullie liefdesverhaal te fotograferen en jullie unieke momenten vast te leggen waar jullie later nog tevreden op kunnen terugkijken. Neem gerust contact op, zodat we samen kunnen bespreken hoe ik jullie trouwdag mag vereeuwigen met mijn lens en creativiteit.