Trouwen doe je niet elke dag, dus ik kan me voorstellen dat jullie met veel vragen zitten.

Hieronder vinden jullie antwoorden op veelgestelde vragen die ik krijg.

a
Hoeveel foto's ontvangen we?

Tijdens een bruiloft maar ik tussen de 2.000 en 3.000 foto's. Hiervan selecteer ik in de weken na jullie bruiloft de mooiste en beste foto's, waardoor er rond 75 tot 100 foto's per uur overblijven.

 

Ik lever geen onbewerkte RAW bestanden, omdat de nabewerking een belangrijk deel is van mijn product.

 

Bij de meeste trouwreportages lever ik meer dan 1.000 foto's, wat een mooi overzicht geeft van jullie bruiloft.

Na de trouwreportage?

Wanneer jullie de ochtend na jullie trouwdag wakker worden en nog nagenieten van het feest, ben ik waarschijnlijk al bezig met de volgende stappen.

 

De dag na jullie bruiloft zet ik alle foto's over op mijn computer en zorg ik uiteraard voor een backup. 

 

Vervolgens maak ik een snelle selectie en probeer ik jullie binnen enkele dagen een sneak preview te geven van een aantal foto's van jullie trouwdag.

Hoe ontvangen we de foto's?

Wanneer jullie kiezen voor een pakket inclusief trouwalbum, neem ik binnen 6 weken contact met jullie op voor een afspraak om jullie trouwalbum door te nemen.

 

Ik heb dan een opzet gemaakt voor jullie trouwalbum, welke we samen doornemen. Ik vind het belangrijk dat jullie ook inspraak hebben in het album.

 

Wanneer jullie tevreden zijn met het album wordt het album besteld en vervolgens duurt het ongeveer een maand voordat deze binnen is.

 

Zodra het album binnen is, neem ik weer contact met jullie op zodat jullie het album en de USB-Stick op kunnen komen halen. We bekijken vervolgens samen het album waarna jullie het mee naar huis kunnen nemen.

Hoe bereid ik me voor?

Inmiddels heb ik jaren lange ervaring en heb ik de dag van veel gelukkige bruidsparen vast mogen leggen.

 

Wanneer jullie geïnteresseerd zijn maken we eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jullie kunnen je wensen aangeven en ik laat zien hoe ik te werk ga.

 

Als jullie er vervolgens voor kiezen om met mij verder te gaan, vraag ik jullie een vragenlijst in te vullen, waarmee ik een beeld krijg hoe jullie dag eruit komt te zien. Mochten jullie een draaiboek hebben, ontvang ik deze uiteraard ook graag.

 

Ongeveer 2 weken voor jullie trouwdag hebben we nog een telefonische afspraak waarbij we de hele dag doorspreken, zodat we niet voor verrassingen komen te staan.

Hoe help je ons tijdens de dag?

Waarschijnlijk is het voor jullie de eerste en enige keer dat jullie trouwen, dus is het allemaal erg spannend.

Ik heb erorm veel ervaring opgedaan in de afgelopen jaren, waarmee ik jullie graag wil helpen. Ik probeer ook niet alleen maar fotograaf te zijn, maar help jullie ook door de dag heen.

Uiteraard snap ik ook dat jullie niet dagelijks voor de camera staan, dus ook bij het poseren is het belangrijk dat jullie je gemakkelijk voelen en lekker ontspannen zijn zodat we mooie foto's maken zoals jullie ook echt zijn.

Eet je mee?

Graag! Wanneer ik tot na het diner bij jullie blijf, zou ik het fijn vinden om mee te eten of dat er voor een maaltijd gezorgd wordt. 

Een trouwreportage is voor mij een hele intensieve dag met weinig rustmomenten. Uiteraard gaat de reportage ook tijdens het diner gewoon door.

Biedt je ook Loveshoots aan?

Wanneer jullie willen kunnen jullie ook voor de trouwdag al langs komen om een loveshoot te doen. Zo kunnen we al een beetje aan elkaar wennen en eventueel kunnen jullie deze foto's gebruiken op jullie trouwkaart. 

Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

We willen je boeken, wat nu?

Leuk dat jullie er over denken om voor mij te kiezen! Stuur mij een bericht via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De meeste afspraken worden ongeveer 6 tot 12 maanden van te voren gemaakt, maar je kan altijd vragen of ik beschikbaar ben.

Hoe lang blijven de foto's bewaard?

Wanneer ik de USB-Stick met foto's heb afgeleverd bewaar ik de foto's van jullie trouwdag nog 7 jaar in mijn archief. Dus mochten jullie om wat voor reden dan ook de foto's kwijt zijn, neem dan contact met mij op, dan vertel ik jullie de mogelijkheden om de foto's nogmaals aan te leveren.

 

Ik wil jullie wel vragen om zelf ook minimaal 1 backup te maken met jullie foto's en eventueel ook op verschillende adressen te bewaren. Leg bijvoorbeeld 1 copy van de foto's bij jullie ouders.

Hoe gaat de betaling?

Wanneer jullie kiezen voor een pakket met album stuur ik jullie de week nadat we het album hebben doorgenomen de factuur, welke jullie kunnen betalen.

 

Wanneer jullie kiezen voor het classic pakket ontvangen jullie de week na jullie trouwdag de factuur.

 

Ik vraag geen aanbetaling.