Welkom bij
Trouwfotografie Sonja

De kunst van de liefde

Start Van De Dag

Het Ja Woord

Just Married

Eindeloze liefde

Beleef een geweldige dag

Laten we onvergetelijke herinneringen maken Laten we onvergetelijke herinneringen maken Laten we onvergetelijke herinneringen maken

Jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd

Zijn jullie op zoek naar een spontane fotograaf die de tijd voor jullie neemt en ervoor zorgt dat jullie later met een tevreden gevoel jullie trouwdag nogmaals kunnen herbeleven?

Ervaringen

Hoe was de beleving van andere bruidsparen?

Wat een prachtige dag hebben wij beleefd, die wij weer op ieder moment opnieuw kunnen beleven door de fanastische foto’s van Sonja. Op de trouwdag zelf was ze ook heel fijn aanwezig, precies zoals we het nodig hadden.

Steven & Heidi

Mede dankzij Sonja hebben wij een fantastische dag gehad. Sonja is heel relaxed en geeft je goed gevoel. Je merkt niet eens dat ze de hele dag om je heen is. Ze heeft goede ideeën en denkt met je mee. Ze komt persoonlijk kennis maken en het fotoboek ook zelf brengen. Met de fotos uitzoeken nam ze ook alle tijd. Wij raden Sonja zeker aan als fotografe

Paul en Simone

De persoonlijke benadering van Sonja vonden wij heel fijn. Ze kwam bij ons thuis langs om kennis te maken. Ook het trouwalbum kwam ze aan huis afleveren. Tijdens de dag hebben we nauwelijks gemerkt dat ze aanwezig was. Ze dacht goed mee en gaf veel tips. Tijdens het diner was onze zoon wat onrustig en zij hield hem bezig zodat wij en de rest van onze familie rustig verder konden eten. Dat was echt top! Foto’s ook super mooi en er hangen inmiddels meerdere foto’s aan onze wand.

Erwin en Anouk

Wij zijn super blij geweest met Sonja als onze fotografe op onze dag!! Wij hadden geen ceremoniemeester, maar dat maakt voor haar niks uit..zij vult die rol makkelijk in en heeft verder hele goede ideeën, denkt mee met het bruidspaar. Zowel overdag als in de avond was ze er bij en er zijn zoveel mooie foto's gemaakt. Kan niet wachten op ons boek! Wij raden Sonja zeker aan!!!

René en Marieke

Uiteraard zijn wij heel blij met onze mooie foto's van deze speciale dag maar ook haar tips door haar ervaring en adviezen op de dag zelf, toen we toch echt behoorlijk zenuwachtig waren, waren heel fijn... ! Ze stelde ons erg op ons gemak en daardoor haalde ze heel wat zenuwen bij ons weg. Daarnaast is Sonja heel vriendelijk & lief en alles bij elkaar waren we heel blij met haar. Wij zullen haar dan niet alleen hier maar ook zeker aan onze vrienden die nog gaan trouwen, aanraden !!

Glenda & Marco

Sonja heeft prachtige foto's gemaakt van onze bruiloft! Ze dacht met alles mee, kwam met de leukste ideeën. Onze herinnering aan de dag is, mede door de mooie foto's, geweldig!

Ruben & Eveline
t

Lees alvast mijn verhaal.

Laten we onvergetelijke herinneringen maken Laten we onvergetelijke herinneringen maken Laten we onvergetelijke herinneringen maken

Voor ieder budget

Welke pakket past bij jullie?

Classic

999

Kennismakingsgesprek

6 uur reportage

Sneak Preview

USB Stick met foto's

Foto's in hoge resolutie

Album 15x15 cm

16 pagina's

 

 

Luxe

1.399

Kennismakingsgesprek

8 uur reportage

Sneak Preview

USB stick met Foto's

Foto's in hoge resolutie

Luxe Album 30x30 cm

30 pagina's

Doorspreken Album

 

Diamant

1.999

Kennismakingsgesprek

14 uur reportage

Sneak Preview

USB stick met Foto's

Foto's in hoge resolutie

Luxe Album 30x30 cm

50 Pagina's

Avondreportage tot 22:00

Doorspreken Album

Een dag om
nooit meer te vergeten

Bekijk jullie trouwdag met een glimlach terug